• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
SUKHI
Arbejder I med indretningsarkitekter, arkitekter og stylister?

Jep! Vi elsker designere og vi er glade, for at du har fundet os. Vi arbejder tit med indretningsarkitekter, arkitekter og stylister. Vi er glade for at kunne tilbyde dygtige indretningsarkitekter, arkitekter og designere eksklusive rabatter på mange produkter. Klik blot her for at finde ud af mere.

Det lader til at der er en fejl i mit tæppe. Hvad skal jeg gøre?

Hos Sukhi er vi alle dedikeret 100% til kvalitet. Alle vores produkter undergår forsigtige checks, men fejl kan stadig forekomme. Hvis du modtager et tæppe med fejl, så kontakt os med et billede af problemet, så vi kan finde ud af hvordan vi bedst løser situationen. Vi skal nok finde ud af det.

Er der gratis forsendelse hos Sukhi?

Det er der ihvertfald! Vores forsendelse er altid gratis.

Er der yderligere importomkostninger eller beskatninger, jeg skal bekymre mig om?

Nix. Sukhi sørger for alle beskatninger for dig. Hvis du nogensinde bliver beskattet for nogen somhelst grund, så kontakt og så refunderer vi dig beløbet med det samme.

Er det muligt at spore hvor langt min ordre er nået?

Intet problem. Vi har gjort sporingen effektiv og pålidelig. Kontakt os blot, og vi vil give dig din ordrestatus. Så snart dit tæppe er færdigt, sender vi dig en email med din sporingsinfo. På denne måde ved du hele tiden, hvor langt dit tæppe er fra dit hjem.

Er det muligt at ændre leveringsadressen, efter jeg har bestilt?

Ja, du kan godt ændre leveringsadressen efter du har udfyldt din ordre. Bare kontakt os og så ændrer vi den. Husk dog; hvis dit tæppe allerede er sendt, kan vi ikke ændre leveringsadressen. I denne situation kan du risikere at skulle betale et yderligere leveringsgebyr.

Er det muligt for jer, at hjælpe mig med min tæppebestilling?

Ja. Vi har professionelle, private tekstildesignere til at hjælpe dig. Email os blot med dine spørgsmål og idéer, så vores designere kan hjælpe dig helt gratis.

Er det nødvendigt med et underlag under mit tæppe?

Et underlag vil ikke skade dit tæppe, og der er mange fordele ved det. Underlag er ikke mindst en god idé på steder med meget trafik. Et underlag hjælper med at holde et tæppe på plads, så det ikke glider eller bunker sammen. Det kan også have en ekstra blød eller dæmpende effekt. Et underlag er dog ikke en nødvendighed for Sukhis tæpper.

Er Sukhis tæpper omfattet af garanti?

Ja. Alle vores tæpper leveres med to års garanti. Garantien dækker fabrikationsfejl vedrørende håndværk eller materialer i en periode på to (2) år gældende fra købsdatoen. Vi vil efter vores skøn reparere eller erstatte tæppet uden beregning. Normal slitage er ikke omfattet af garantien. Kontakt os venligst i tilfælde af garantikrav.

Har I et showroom?

Nej, og vi er stolte af det faktum. Når du arbejder med Sukhi, arbejder du direkte med væverne, der laver dit tæppe. Vi har intet showroom og dette tillader os at tilbyde vores lave priser. Hvis du ønsker, kan du altid bestille vareprøver af det fleste af vores tæpper, for et mindre beløv. Bare kontakt os.

Har I gavekort?

Ja, vi har faktisk Sukhi gavekort! Et Sukhi tæppe er en fantastiske overraskelse. Husk at folks prefærencer kan være besværlige. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Sukhi gavekort. Kontakt os for at finde ud af mere.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har modtaget, en kupon efter jeg har introduceret en ven?

Hvis din ven har placeret en ordre for første gang, efter du har introduceret dem til Sukhi, sender vi dig en kupon på en værdi af 150 kr via email. Hvis denne ikke er ankommet i din indbakke endnu, så tjek da dit ‘junk’ eller ‘spam’ filter eller mappe. Hvis ikke, så kontakt os blot, og så sender vi dig en ny kupon hurtigst muligt. Glem ikke; henvis-en-ven kuponer gælder kun hvis din ven er førstegangskunde, og deres indkøb, koden inkluderet, er over 750 kr.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme ved leveringen?

Rolig – vi har sørget for det. Hvis du ikke er hjemme ved leveringen, kontakter vi dig og lægger en ny dato.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi modtager en lang række betalingsmidler. Disse inkluderer: kredit kort så som Visa, MasterCard, Discover og American Express. PayPal og bankoverførsler, såvel som iDeal, BanContact Mister Cash, AfterPay, Giropay og Klarna Sofort Banking modtages også.

Hvis jeg introducerer en ven til Sukhi, hvad får jeg så til gengæld?

Vi sætter stor pris på du fortæller folk om Sukhi, så vi tilbyder 300 kr til deling, hvis du introducerer en ven. Så hvis din ven er førstegangskøber, og de køber for mere end 750 kr, giver vi jer begge en 150 kr kupon. Jo flere jo bedre – introducér ti venner og du får 1500 kr at købe for. Vilkår og betingelser gælder.

Hvor lang tid tager det at lave mit tæppe?

Et smukt tæppe tager tid at lave. Hvert eneste tæppe er resultatet af en masse kærlighed, omsorg og arbejde. Vi har strømlinet processen så det kun tager omkring 4-12 uger, at lave ét af vores håndvævede tæpper. (Større tæpper tager typisk længere end mindre tæpper). Så snart din ordre er klar, sender vi dig en email med din sporingskode, så du ved hvornår dit tæppe er færdigt og bliver sendt til dig.

Hvor lang tid tager forsendelsen?

Vi er med; du vil have dit tæppe - med det samme. Derfor sender vi dit tæppe så hurtigt som muligt, efter det er færdigt. Dette plejer at være inden for 2 uger. Forsendelsestiden varierer efter hvilket land, der er tale om. Efter vi har sendt dit tæppe, får du et sporingsnummer, så du kan holde øje med dit tæppe.

Hvor sender Sukhi til?

Vi sender til over alt i verden – ligegyldigt hvor!

Jeg er ikke tilfreds med mit Sukhi tæppe. Hvad skal jeg gøre? [Returnering og refusion]

Her er det lange af det korte; vi vil kun have at du beholder dit tæppe hvis du elsker det. Hvis du, af nogen somhelst grund, ikke skulle være tilfreds med dit tæppe, så returnér det inden for 14 dage – uden problemer. Tilpassede tæpper og tæpper fra vores lagersalg kan kun returneres hvis der er problemer med kvaliteten.

Jeg undrer mig over min email bekræftelse. Jeg tror ikke jeg nogensinde fik en. Hvad skal jeg gøre?

Sukhi en email bekræftelse så snart du har placeret din ordre. Hvis du, af en eller anden grund, ikke modtager en bekræftelse via email, så tjek dit spam eller junk filter, for at se om emailen er der. Hvis du ikke finder den dér, så kontakt os. Vi sender dig en ny bekræftelsesemail med det samme.

Jeg vil gerne vise jer et foto af mit rum, så I kan rådgive mig om de bedste tæppemuligheder. Må jeg gøre det?

Du må hjertens gerne sende os et foto. På den måde kan vores designere komme med de bedste anbefalinger angående tæpper. Vores designteam står klar, når du har brug for os. Vi deler med glæde ud af vores ekspertise og kan ikke vente med at se dine fotos.

Kan I forklare, hvorfor der er små skønhedsfejl eller størrelsesforskelle i mit tæppe?

Alle Sukhis tæpper er fremstillede i hånden. Vi bruger kun erfarne og dygtige håndværkere. Håndlavede tæpper er arbejdskrævende. Det betyder, at der ofte er mere end én håndværker, der arbejder på et tæppe. Med en arbejdsproces som denne må man tage højde for mindre forskelle. Håndlavede tæpper kan have små størrelsesforskelle på op til 3%. Det skyldes de forskellige teknikker, der anvendes af forskellige håndværkere. Derudover er hvert enkelt tæppe håndlavet og dermed unikt. Tænk også på, når ulden skal klippes. Klippeprocessen foregår i hånden. Det vil resultere i uundgåelige, mindre uregelmæssigheder. Det betyder bestemt ikke, at tæppet er fejlbehæftet. Det er nærmere det, der gør hvert eneste Sukhi-tæppe unikt. To Sukhi-tæpper vil aldrig være helt ens. Og det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Kan jeg bestille en vareprøve?

Ja, du skal bare kontakte os, og så sender vi dig en vareprøve for et mindre beløb. Du kan få vareprøver af hvilket som helst tæpper, du ser på Sukhi hjemmesiden.

Kan jeg bruge mere end ét gavekort ad gangen?

Du kan kun bruge ét gavekort per ordre.

Sælger I engros?

Ja, Sukhi sælger engros. Kontakt os for at finde ud af mere!