Buniad - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Leder du efter et komplekst og uforglemmeligt, håndknyttet tæppe? Så må du blive begejstret over at lære Buniad at kende. Vores kunstnere har kombineret en delikat blå farve med en svagt gul og en falmet sort. Sukhis håndværkere har skabt noget helt unikt og betagende.

Hos Sukhi har vi forståelse for, at materialernes kvalitet har betydning. Vi udvælger omhyggeligt verdens bedste råmaterialer. Det gør virkelig en stor forskel. Det håndknyttede Buniad er fremstillet af overdådig uld fra New Zealand. Vi benytter også økovenlig bambussilke.

Det tager ganske lang tid for vores håndværkere at fremstille disse tæpper. Det kræver stor tålmodighed. Resultatet er et holdbart tæppe, som vil holde i flere generationer. Du vil opleve, at dette betagende tæppe vil se godt ud overalt. Det er en kærkommen tilføjelse til ethvert hjem.

Se også: Buniad - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61199896
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem