Tilpasset Beni Ouarain - Brunt

Tilpasset Beni Ouarain - Brunt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Ønsker du at forvandle et værelse? Vælg et helt nyt tæppe og se hvad der sker. Vores tilpassede Marokkanske Beni Ouarain tæppe kan bringe ethvert rum til livs.Det kan placeres i stort set alle værelser. Du får et fortryllende tæppe som du kan nyde i mange år. Og det er et arvestykke som du kan give videre til den næste generation.Hvert tæppe er håndlavet efter ordre. Vi kan fremstille enhver størrelse og ethvert mønster. Vores tæpper er lavet af dygtige håndværkere i Marokko. Vi bruger kun den fineste uld. Du vil elske kvaliteten.Sukhi går stærkt ind for fair trade. Vores håndværkere modtager 2 til 3 gange så meget den gennemsnitlige løn i regionen. Byd dette charmerende tæppe velkommen. Du vil uden tvivl modtage uendelige komplimenter.Også tilgængelige:Tilpasset Beni Ouarain - Rundt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 59968152
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem