Tilpasset Beni Ouarain - Pink

Tilpasset Beni Ouarain - Pink

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det er en smuk pink farve. Tæppet består af smukke frynser og traditionelle mønstre. Vores Rektangulære Pink tæppe er en elegant tilføjelse til ethvert værelse. Det dybe og holdbare uldmateriale føles fantastisk at røre ved. Og hvert Berber tæppe er fremstillet til at kunne holde i mange år.Den pink farve er dristig og har noget at sige. Så har du et værelse der har brug for lidt farve og liv? Så er vi stolte over at kunne anbefale dette fantastiske arvestykke. Nogle bruger det i den unge piges soveværelse. Andre placerer tæppet steder som trænger til lidt kvindelighed. Vi kan endda tilpasse størrelsen!Vores tæpper er fremstillede i Marokko af vores Sukhi håndværkere. Beni Ouarain tæpperne består af symboler. De har meget stor betydning. Disse symboler fortæller ofte historien om væverens liv. Du får et arvestykke som du altid vil sætte pris på. Også tilgængelige:Tilpasset Beni Ouarain - Rundt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 59915592
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem