Tilpasset Beni Ouarain - Gråt

Tilpasset Beni Ouarain - Gråt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Er du på jagt efter et gråt stilbevidst Berber tæppe? Vores tilpassede grå rektangulære Beni Ouarain tæppe kan fremstilles i forskellige mønstre. Det er stilet, men alligevel sjovt og sprælsk.Sukhi tæpperne bliver kun lavet af naturlige råmaterialer. Og uld er en af de bedste materialer på Jorden. Det er også derfor at dette tæppe er lige så holdbart som det er smukt. Vi sælger kun de fineste håndlavede tæpper. Vi fortsætter den fremragende marokkanske tradition. Og ingen detalje er for lille. Tag et kig på de fine små detaljer i frynserne. Det viser dedikationen fra vores dygtige vævere.Marokkanske tæpper af høj kvalitet tilføjer liv, charme og personlighed til ethvert værelse. Du, din familie og dine venner vil nyde dette fortryllende tæppe i flere år.Også tilgængelige:Tilpasset Beni Ouarain - Rundt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 61079552, emalloc: 59359216
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem