Det lyder måske lidt sært at have et tæppe liggende på badeværelset eller i køkkenet, men det er faktisk blevet rigtig populært og så giver det bare rummet et ekstra pift. Mange vil måske mene at det er en smule uhygiejnisk, da især køkkenet har et umiddelbart travlt gulv, hvis man også har små børn. Men Sukhi-tæpper er både modstandsdygtige og nemme at rengøre og hvis du vælger det helt rigtige tæppe til dit køkken eller badeværelse, kan du slet ikke undvære det, så snart du har haft et liggende.

tæpper-til-køkkener-og-badeværelser-i-hjemmet

@juler54, @about.interiors

Badeværelsestrend – skift de kedelige bademåtter ud med flotte tæpper

Skab noget kreativt og nytænkende og få dit badeværelse til at shine. Et badeværelsestæppe har flere funktionelle funktioner, det er for eksempel til at gøre lydniveauet på badeværelset meget mere behageligt, da ekko og støj dæmpes, derudover er det enormt dejlig, varmt om fødderne. Når man træder ud på et rigtigt koldt badeværelsesgulv, kan det være en rigtig ubehagelig oplevelse, især sådan en kold, mørk vintermorgen, så er det en perfekt praktisk løsning. Udover at det er praktisk, så ser det jo helt fantastisk ud, bringer en unik stil og personlighed til rummet, samtidig med at rummet kan føles meget mere rummeligt.

praktiske-og-lækre-tæpper-til-badeværelset

@newhouse

Køkkentæpper – lav mad i moderne, hyggelige og praktiske omgivelser

Køkkenet er jo et samlingspunkt i mange hjem, både fordi mange mennesker spiser i køkkenet eller bruger meget tid derude i løbet af dagen og så bliver det ofte samtidigt set som et meget socialt rum. Køkkenet er et rum som mange folk i dag investerer en masse tid, penge og energi i og det fortjener selvfølgelig sin opmærksomhed. 

Det er derfor vigtigt for de fleste at have et køkken man rigtig kan hygge sig i og hvor omgivelserne er lækre og praktiske. At anskaffe sig et lækkert tæppe i køkkenet er en god investering. Det kan godt være at mange mener at køkkenet er et travlt sted, men der findes en masse fantastiske tæppe-løsninger, der fungerer så fint til et travlt køkkengulv. Et køkken bliver set som et meget praktisk sted, men sådan behøver det slet ikke at være. Med et køkkentæppe kan du ændre følelsen og looket, ved at skabe et moderne, hyggeligt og nytænkende sted at opholde sig. Det er samtidigt også praktisk, da du for eksempel kan bruge tæppet som et blødt sted for din baby at sidde og hygge imens du laver mad.

modernede-praktiske-og-slidstærke-køkkentæpper

@preppybohemianathome

Slidstærke tæpper som er nemme at vedligeholde

Når du vælger dit Sukhi-tæppe til enten badeværelset eller køkkenet, er det selvfølgelig meget vigtigt at du både tænker på funktionen det vil få i rummene, men også placeringen af tæppet i rummet. Samtidigt er det også vigtigt at du læser vedligeholdelses- og rengøringskravene, så tæpperne forbliver fine og skønne i mange år.

Lige gyldigt hvilket tæppe du anskaffer dig, så er støvsugning din bedste ven. Hvis du støvsuger regelmæssigt, vil du undgå at støv og fnuller hober sig op. Der er selvfølgelig forskellige slags vedligeholdelses- og rengøringskrav afhængigt af hvilket tæppe du vælger. For eksempel bør de indiske tæpper støvsuges mere regelmæssigt, for bedre at kunne bære slitage. De nepalesiske tæpper derimod har kun brug for let støvsugning, men med flere ryst i stedet. De tyrkiske tæpper, skal du også passe på med for aggressiv støvsugning, da det kan beskadige syningerne. De marokkanske tæpper skal ligesom vores indiske tæpper, støvsuges tit, med en støvsuger med god sugeevne, men langsomt, roligt og grundigt.  

Hvert Sukhi-tæppe er helt unikt og miljøvenligt

Alle Sukhi-tæpperne er lavet af rene materialer. Ren uld, filt, hår, hemp, er helt ufarvet og ingen giftige materialer er brugt. Hvert Sukhi-tæppe bliver fremstillet i hånden af fantastiske håndværkere, som lægger alt deres energi, sved og tårer i deres arbejde, derfor er disse tæpper netop helt unikke og ikke to af tæpperne er ens fremstillet. Tæpperne bliver lavet med en masse kærlighed der vil fylde dit badeværelse eller køkken med personlighed og ægthed, det vil helt sikkert blive et samtaleemne at have et tæppe i køkkenet, på badeværelset eller begge steder, når du får besøg derhjemme.

håndlavede-og-hjemmelavede-tæpper-til-din-bolig

← Previous Next →