Sukhi-tæpper kan bruges til rigtig mange formål og have forskellige funktioner i hjemmet. Rigtig mange folk elsker at dekorere deres hjem med tæpperne, lige fra stuen, soveværelset, badeværelset, køkkenet, kontoret, børneværelset, bryggerset eller terrassen. At dekorere sit hjem med tæpper, er en fantastisk måde at gøre dit hjem mere autentisk og personligt på. 

En masse spændende funktioner

Sukhis produkter kan bruges til en masse forskellige formål og funktioner. Vi har både rigtig store og meget små tæpper, som gør det muligt at bruge dem til lige netop dine behov. For eksempel kan du bruge nogle af vores lidt større tæpper til ophængning på dine vægge, såvel som gulvtæpper eller legetæpper til de små. Derudover har vi også små tæpper, som kan bruges som bordskånere og til andet fint pynt, såsom underlag til forskellige ting, så det lige får et ekstra pift. Vores bordskånere fås i 20cm i diameter, hvis du vælger dem runde eller 20cm x 15cm hvis du vælger at få dem i rektangulære.

Rund-bordskåner-fra-den-indiske-kollektion

@Blogenbeauty

Kreative fordele ved vores bordskånere

Som tidligere nævnt kan vores bordskånere bruges til mange forskellige formål og man har mulighed for a være lidt kreativt med dem. Nogle af de funktioner vi har set mange af vores kunder bruge dem til, er for eksempel: bordskånere til varme genstande såsom kaffekopper/tekopper/kander, at beskytte møbler, at fremhæve forskellige genstande, at dekorere middagsbordet til en festlig lejlighed.

En af de ting vi også ser meget er, at de kan bruges til underlag til potteplanter. Det er utroligt populært og er virkelig en innovativ og anderledes måde at fremhæve dine planter på. Det bløde element mikset med en plante, er bare en fantastisk måde at få det naturlige til at fremstå lidt mere kantet og råt. Dette vil bestemt fange dine gæsters opmærksomhed ved familiesammenkomster eller andet besøg.

Rektangel-bordskåner-til-te-og-kaffe

@Fabriqueenutopie

Nepalesisk, kreativ dekoration

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af tæpper lavet i Nepal, og hver af dem kan bestilles som en bordskåner. Uanset om de er rektangulære eller runde, vil de være perfekte til ethvert dekorativt formål i hjemmet. Udvalget af farver af vores nepalesiske kollektion er meget stort, og Sukhi giver dig også mulighed for at tilpasse din helt egen unikke model, både farvemæssig på uldkuglerne, mønstre og størrelse. Kun fantasien sætter grænser!

Bordskåner-til-pynteting-fra-Nepal

@Stylekultur

Indisk, kreativ dekoration

De indiske tæpper er også tilgængelige i en flad version, og de er simpelthen så smukke! Et af vores mest populære designs blandt vores indiske kollektion, er stenfarvemodellen. Denne model har en imponerende naturlighed, og med denne model i hjemmet, kan man formå at skabe naturlige visuelle illusioner, hvilket giver et fantastisk, roligt look, når du for eksempel bruger den til plantedekoration. Denne model anbefales blandt andet til indendørs interiør, med fokus på at skabe naturlige og beroligende omgivelser.

Stenfarvet-bordskåner-fra-Indien

@Designorbreakfast

← Previous Next →