Julen nærmer sig og du har nu chancen for at give det perfekte tæppe til en som du har kær i julegave. Men det kan være svært at vide præcis hvilket tæppe du skal vælge. I dette blogindlæg fokuseres der på hvilke overvejelser og spørgsmål man skal stille sig selv når du er på tæppejagt. Når det er sagt er det den perfekte tid til at opløfte en andens humør og indretning.

patchwork-design-i-neutrale-farver

@Voikukkapelto

Den perfekte julegave

Gaver er en vigtig del af julen, da det er et udtryk for kærlighed og taknemmelighed. Julen er den tid, hvor folk udveksler gaver og er samtidigt også den bedste tid til at finde på noget overraskende og anderledes at give. Det kan være stressende at skulle finde på hvad man skal købe og det er her et tæppe vil være den perfekte løsning! Et tæppe er en gave som tilføjer et personligt præg og noget som man kan have for livet og som passer til enhver lejlighed og plads.

Beni-Ouarain-tæppe-i-soveværelset

@Sisustuscoco

Hvordan vælger man?

Det er vigtigt at gøre sine overvejelser når man vælger en unik og personlig gave som et tæppe. Det er værd at have nedenstående overvejelser i mente når man er på udkig. At holde et par parametre i tankerne vil guide dig til at vælge det helt rigtige tæppe til julegaven.

Hobby/Profession/Kunstnere:

Tænk lidt over hvilken person du giver tæppet til. En yoga entusiastisk eller en person som dyrker eller går meget op i energier i hjemmet vil måske gå lidt mere op i historien bag de forskellige tæpper, tæppets udtryk og form, mens en kunstner vil se efter moderne kunstneriske udtryk og anderledes designs. En arkitekt med et hjemmekontor foretrækker måske ikke noget eklektisk, men i stedet neutrale nuancer.

kontor-med-taeppe-i-neutrale-farver

@Bloesem

Hold dig til basics

Materiale, mønster og farve: Mens du overvejer et tæppe som julegave, er det altid en god idé at overveje det grundlæggende i tæppets, mønster og farve. Når du har filtreret dine tanker gennem dette, bliver det lettere at vælge.

-vælg dit mønster: Hvert hjem har en stiliseret indretning, der kan kategoriseres i moderne, traditionelt, kunstnerisk eller måske mere ovre i den finurlig stil. Sukhis tæpper tilbyder en række innovative designs og mønstre, der passer til næsten alle hjem, stil og indretning. Du kan vælge mellem abstrakt, geometrisk, klassisk eller endda blomstret baseret på dine tæppeinstinkter til den perfekte julegave. Du har endda muligheden hos Sukhi, for at være kreativ ved at sætte dit helt eget personlig præg ved at personliggøre tæppet og vælge dit eget design.

sort-indisk-taeppe-i-entre

@Knappane_53

Bryd stereotyper med forskellige former:

Hvorfor holde sig til det sædvanlige rektangulære tæppe, når vores sortiment giver dig mulighed for at lege med forskellige former til forskellige rum. Som gave kan folk lide at modtage unikke produkter, og du kan vælge tæppeløbere til gallerier, gange eller entreer. Runde tæpper under sofaborde med lave hængende lamper giver den perfekte, lunefulde og hyggelige stemning til en afslappende hyggesnak.

Møbler og indretning er tæt på alle, og enhver gave relateret til dette er velkomne af alle. Tæpper er ikke et meget udforsket territorium når det kommer til julegaver, så du kan nu starte en ny trend denne fantastiske højtid.

← Previous Next →