Nepal er et land med betagende skønhed og mangfoldighed af kulturer som intet andet sted i verden. Som sagt praler det gådefulde land af sin mangfoldige etnicitet, rige kultur og ærefrygtinspirerende naturskønhed. Nepal er virkelig en guds legeplads, med fantastiske majestætiske bjerge, dramatiske landskaber og fascinerende søer. Udover den fantastiske natur, er Nepal et yderst smukt og spændende land med en masse symboler og interessante farvekombinationer. Prangende farver og glade smil, det er præcis hvad der smittes af i dit hjem, når du vælger et af vores smukke kugletæpper fra Nepal

Feltkugletæpper-som-passer-ind-i-dit-hjem

Bring lidt af Nepal ind i dit hjem

Vores Nepalesiske kollektion består af feltkugle-tæpper.Vores smukke og populære nepalesiske håndlavede feltkugle-tæpper er fremstillet af 100 % nyt og ren uld fra New Zealand. Vores tæpper kan fås i et hav af forskellige farver og former, så der er noget for enhver smag. Kugletæpperne er lavet af tusindvis af håndlavede feltkugler, hvilket gør tæpperne meget unikke og anderledes. Tæpperne er bløde at træde ned på og man kan virkelig se det store arbejde vores håndværkere lægger i hvert tæppe de fremstiller.

moderne-friske-farver-tæppe

Design dit helt eget nepalesiske Sukhi-tæppe

Udover at kunne vælge i mellem de skønne forskellige kugletæpper, blandt vores store udvalg, kan du sætte dit helt eget præg af Nepal i dit hjem. Du kan få fremstillet dit eget fantastiske kunstværk, hvor du helt selv vælger farve og mønster. Det er en fantastisk måde at få noget helt unikt i dit hjem som ingen har set før. Det vil være et rigtigt blikfang og et spændende samtaleemne til familiesammenkomster eller festlige anledninger. 

sukhi-brugerdefineret-tæppe

Vi gør en forskel – og du kan være med på vores Sukhi-rejse

Vi er utrolige stolte og beæret over at arbejde sammen med nogle af de mest fantastiske og dygtigste håndarbejdere i verden. 

Sukhi er en lille familie og vi arbejder tæt sammen med vores håndværkere og sørger for gode arbejdsvilkår, en fair løn og fleksibilitet i deres hverdag. For eksempel arbejder nogle af vores håndværkere hjemmefra, så de får mere tid sammen med deres familie. 

Når du køber et af vores Sukhi-tæpper støtter du en god sag og at oldgamle traditionelle kunstformer bliver bibeholdt, samtidig med at du får det mest unikke og smukke tæppe til dit hjem. Alle vores tæpper bliver personliggjorte og kommer med et navneskilt fra den håndværker der har lavet dit tæppe. Alle tæpper bliver lavet med en masse kærlighed direkte fra vores håndværkere i Nepal.

Nepalesisk-team

← Previous Next →