Har du planer om at finde et fantastisk personligt tæppe til dit hjem? Men du kan ikke finde ud af hvilket slags tæppe du skal vælge til hvilket rum? I dette blogindlæg diskuterer vi tæpperegulering til forskellige rum for at hjælpe dig med at vælge det rigtige tæppe og inspirere dig med forskellige brugerdefinerede tæpper som du har mulighed for at få fremstillet hos Sukhi.

Find det rette tæppe til hver rum i hjemmet

Under spisebordet er det altid bedst at have et stort tæppe så når du trækker stolen ud fra bordet i en mere afslappet stilling, vil dine fødder stadig nå tæppet. Hvis du har mange tunge møbler og gerne vil definere møblerne mere så de ikke virker som om de glider sammen, så er det anbefalet at finde et mindre tæppe som du kan placere under de forskellige møbler. 

Igen er et mindre tæppe egnet, hvis du gerne vil se mere af gulvet. Vælg et tæppe der er småt nok til ikke at overlappe fra gulv til tæppe. Bemærk at du også kan bruge mindre tæpper under sofaborde. De store tæpper er mere brugt i åbne rum som for eksempel et opholdsområde.

rundt-taeppe-til-under-moebler

©Lesgrandesfillesmodeles

Gangen

Nogle gange er store nok til at give plads til møbler på begge sider eller kun den ene side ad gangen. Hvis dette er tilfælde hos dig, vil vi varmt anbefale dig at få et tæppe, der løber langs centrum af gangen. Sådanne tæpper er ofte to til lidt over tre meter brede. Længder varierer afhængigt af gangen, hvor de skal bruges. Du kan også få et tæppe til gangen skræddersyet til dig.

taeppe-der-passer-perfekt-til-skrivebordet

©Lauraloptru

Køkkenet

Til travle køkkener er et lille tæppe ideelt. Placer det foran din vask for at få et smukt udseende. Til en kogeø eller et aflangt køkken, er en dekorativ løber perfekt. Det vil fuldende rummet.

taepper-til-stuen-og-spisestuen

©Interiorspiren

Spisestue

En spisestue ser godt ud, når stole og borde begge holder sig inde på gulvtæppet. Vælg et stort nok tæppe til at rumme stole, når de trækkes ud. Sørg for, at din stols forben er placeret på tæppet, når du trækker den ud. Runde tæpper fulender et fantastisk look med runde borde.

Indisk-taeppe-til-sovevaerelset

©Styleachterover

Soveværelser

Ideelle soveværelsestæpper skal strække sig omkring sengen med omkring 35 cm. Endnu bedre, ville være at placere to løbere på hver side af din seng. De er en glimrende løsning, der giver dig en god og hyggelig følelse under fødderne, især om vinteren.

Vores designere kan hjælpe dig

For at opnå et smukt look i hvert af dine rum, kan du måske få brug for lidt designassistance. Vores erfarne tekstildesignere kan hjælpe dig. Kontakt os for ethvert designassistance og tæppeekspertise.

Vi elsker at skabe brugerdefinerede tæpper

Hos Sukhi handler det om tilpasning af tæpper. Vi tilpasser alle design af tæpper af enhver størrelse, form og farve. Vores håndværkere, elsker hvad de laver - at lave brugerdefinerede tæpper. Vi laver brugerdefinerede tæpper til en række forskellige rum, herunder villaer, restauranter og high-end hoteller.

Next →