Vi går de mørke tider i møde og det betyder hygge for mange danskere. I dette blogindlæg vil vi netop sætte fokus på hyggetæpper fra Sukhi, så du og dit hjem kan gå de kolde og mørke tider i møde på bedste vis. Vi har lanceret 3 Indiske tæppe-kollektioner, der alle vil bringe lidt mere hygge ind i dit hjem.

Flettet-uldtæppe-til-efterårshygge

Sukhis Indiske hygge-kollektion

Tæpper er især med til at gøre hygge helt specielt om efteråret/vinteren, derfor har vi lanceret en hygge-kollektion. Hvert tæppe er lavet af 100% uld og sørger for at være med til at forbedre hygge-stemningen i ethvert rum. Tæpperne er håndlavede og støtter indiske håndværkere, der er betalt fair lønninger. De hjælper med at bevare de tidløse tæppeforetagende traditioner i Indien.

Hyggetæpper-til-vinteren-hos-Sukhi

@omakotionnenpesa

Hygge-kollektionen – Tæpperne har alt hvad hygge indebærer

Sukhi har udviklet tre indiske tæppe-kollektioner til de kolde tider: flettede filttæpper, flettede uldtæpper og fladvævede tæpper. Alle tæpperne giver ultimativ komfort og luksus til ethvert rum i huset, om du mangler et tæppe til stuen, soveværelset, badeværelset, køkkenet, bryggerset eller til børneværelset, så kan de bruges til alt og giver rummet en ekstra følelse af hygge.

Hyggetid-i-soverværelset-med-indiske-sukhitæpper

@Kuistinkautta

Hygge er blevet en trend i hele verden

Hygge, er et skandinavisk udtryk, der beskriver stunder på en hyggelig og intim måde, og er blevet en voksende trend rundt om i verden. Hygge beskriver den tydelige danske følelse af tilfredshed, som indebærer at indrette sit boligareal på en måde, der fremmer komfort og i behagelige omgivelser.

Indiske-hyggetæpper-til-stuen-om-vinteren

@Lauraschra

Hvem står egentlig bag Sukhis indiske tæpper 

Hvert tæppe er et håndværk. vores indiske håndværkere laver alt håndværk i hånden og de bruger uger på at fremstille tæpperne, hvilket også er derfor at de er helt unikke og speciallavet kun til dig. De findes i rigtig mange farver og mønstre, så der er noget for enhver smag. Vores håndværkere fortæller os, at det betyder meget for dem, at deres håndværkskompetencer anerkendes ud over lokalsamfundet. De er stolte over, at deres tæpper er efterspurgte og har værdi for kunder over hele verden.

Alle tæpper gennemgår en grundig kvalitetskontrol, inden de sendes til kunden. Vi er stolte over det hårde og smukke arbejde vores håndværkere lægger i tæpperne og at Sukhi betragtes som en førende leverandør af håndvævede tæpper fra Indien.

← Previous Next →