Det er altid svært at finde det perfekte tæppe til hjemmet, men når det kommer til børneværelset, er det især en udfordring, da der tit skal tages stilling til lidt mere, end om det matcher og ser godt ud i rummet. Når du vælger et legetæppet til børneværelset, er det især vigtigt at tage hensyn til materialevalg og et tæppe som er nemt at vedligeholde, men samtidigt også er behageligt og blødt at lege eller ligge på for dine børn. Og som forældre vil man jo også gerne have at tæppet ser godt ud på værelset.

hvidt-og-bloedt-kugletaeppe

@Amummyslife

Materialevalg og nemt at vedligeholde

Som tidligere nævnt er det vigtigt at vælge et tæppe til børneværelset med omhug. Materialet er især vigtigt, da børn bare griser lidt mere, som de selvfølgelig også skal have lov til. Vi anbefaler at du læser om de forskellige tæpper før du køber det, for de har alle forskellige måde og behov, for hvordan de skal vedligeholdes og passes bedst på. Generelt for alle vores tæpper skal de støvsuges eller rystes en gang imellem.

Vælg bløde og behagelige tæpper til børnene

Det er ikke en selvfølge, at tæpper skal være forskellige alt efter hvilke rum de er i. Tæpper er altid en smagssag, og det gælder også for tæpper i børnenes værelser. Men som forældre vil man gerne skabe de allerbedste og hyggeligste rammer for sine små guldklumper, og derfor kommer det også som en naturlig tanke, om hvilket slags tæppe, man gerne vil dekorere børneværelset med. Vores kugletæpper er rigtig populære til brug som børnetæpper, både fordi de er rigtig bløde og superlette at vedligeholde.

det-perfekte-legetaeppe-til-boernevaerelset

@Misslittlec

Fantastiske farver, der passer til alle børneværelser

Farver kan give karakter til hvad som helst i hverdagen, uanset om det gælder vejret, mad eller indretning. I vores tilfælde er farverne på tæpper med til at skabe uendeligt med forskellige sanseindtryk, og derfor er det perfekt at have farvesprudlende tæpper på børneværelserne. Farver og form er samtidig med til at styrke ungernes kognitive processer og koordinationsevner fra en tidlig alder. Giv dit barn en sanselig oplevelse og miks strålende farver for at skabe et kreativt og legende helhedsindtryk.

smukke-farverige-taepper-til-boernevaerelset

@Cuchikind

← Previous Next →