Mange elsker disse fantastiske Beni Ouarain-tæpper og det er bestemt ikke uden grund. I dette blogindlæg sætter vi fokus på tæpperne fra Marokko og hvorfor de er blevet så populære de seneste år, men også hvorfor at det ikke bare er et tæppe du får, men meget mere end det!

Marokkanske-taepper-fra-atlasbjergene

@Lilaliv

Hvor kommer Beni Ouarain-tæpperne oprindeligt fra?

Beni Ouarain-tæpperne kommer oprindeligt fra Marokko og hentes direkte fra Berber-stammerne i Atlasbjergene. De skønne Beni Ouarain-tæpper er lavet af 100 % fåreuld og er 100 % naturligufarvet.

Disse skønheder anses for at være kronjuvelerne af marokkanske tæpper på grund af deres blødhed, høje kvalitet og evige holdbarhed. Vores dygtige håndværkere producerer alt arbejde i hånden med en masse kærlighed over mange uger, hvilket gør at vores tæpper bliver et helt specielt og unikt håndværk som passer ind i et hvert hjem.

beni-ouarain-taeppe-til-boernevaerelset

©Clarabmartin

Hvorfor anskaffe sig et Beni Ouarain-tæppe?

Udover deres smukke udseende med et klassisk og traditionel udtryk,så er tæpperne også utrolige holdbare og slidstærke og er både gode til travle gulve, kæledyr og som legetæpper. På disse fantastiske tæpper kan man forvente at se mørke linjer, former, symboler og geometriske design på en typisk hvid og cremefarvet baggrund. Fåreulden gør at de er super bløde og komfortable at gå på og sidde på, at du umuligt vil kunne undvære tæppet når først du har anskaffet dig et.  Især i disse kolde tider vi er gået i møde, er det et perfekt valg og tæppet vil tilføje både varme og komfort til dit hjem!

Indretning-med-Beni-Ouarain-taepper

@Iidaoikarinen.bellablogit

Meget mere end et tæppe!

Når du anskaffer dig et Beni Ouarain-tæppe, vil du hurtigt opdage hvor unikt og specielt det er. Tæpperne er enormt autentiske og de fortæller en sand historie fra hver vævers liv. Tæpperne holder dig varm og er meget bløde og behagelige at træde ned på. De passer til alle slags hjem og vil stjæle opmærksomheden med deres unikke mønstre som referere til begivenheder i naturen. 

De vil helt sikkert blive et fantastisk arvestykke som vil holde i mange generationer.

Moenstrede-Beni-Ouarain-taepper

@Pinossa

← Previous Next →