I galskabens travle og moderne liv, vil et strejf af naturen, berolige og nærer vores sjæle. Vores indiske tæpper med de forskellige nuancer og typer, vil tilføje en naturlig stemning til ethvert hjem.

Indiske-taepper-i-naturfarver-og-materialer

@my_home_my_haven

Naturlige håndlavede tæpper

Vores håndlavede tæpper er en direkte afspejling af væverens fantasi, der skaber storhed inspireret af naturen. Det er farverne, mønstre, materialer og stilarter, der sammen skaber den naturlige atmosfære, der accentuerer dit hjem. Lad os se på nogle af faktorerne ved at vælge et tæppe, der kan hjælpe med at bringe moderjord ind i dit hjem.

Indisk-tæppe-i-naturlig-beigefarve

@Rohouseproud

Den rigtige farveblanding for at få et strejf af naturen 

Tilføj et strejf af blåt: De blide nuancer af blå er kendt for at spille tonerne af ro og harmoni. Hvis du har mange ting i hjemmet i neutrale nuancer som beige, hvid, creme, brun osv., kan et blåt spot på gulvet fremhæve interiøret. 

Frisk grøn: Lad friskheden af farven grøn komme ind dit hjem! De forskellige nuancer, som farven byder på, ændrer udtrykket og stemningen i hjemmet. Nogle gange kan en ydmyg grøn farve være spilskifteren til dit interiør. 

Røde farver: farven rød ses for at være den mest levende farve af alle farver. Denne farve på tæpper, kan bringe den tiltrængte hygge til ethvert hjørne eller et rum. Tæpper med røde nuancer er perfekte til at tilføre en blanding af varme og afkøling til ethvert rum. 

Skabelse af jordens udseende med beige og brun: Det er ingen benægtelse, at brune nuancer er ekstremt alsidige og blander sig godt ind i enhver indretning. Men det er ikke den eneste effekt, de brune farver tilføjer. Brun ses for stabilitet, enkelthed og komfortog den giver samidigt dybde til ethvert interiør. Mens den nærliggende beige farve ses som en mere neutral farve, der repræsenterer det praktiske og konservatisme.

Indisk-taeppe-i-groenne-naturfarver

@Astylediary

Naturlige materiale 

Det handler ikke kun om farver, når det kommer til at tilføje terrindimensionen ind i hjemmet. Visse stoffer og materialer er perfekte til at tilføje et beroligende strejf lige fra naturens skød. Vi bruger bæredygtige kvalitetsmaterialer som bambussilke og uld, hvis blide materiale er trøstende mod fødderne. For fremstillingen af tæpperne bruges naturlige farvestoffer fra plantekilder også til at forbedre tæppet.

Brunt-indisk-natur-taeppe

@Nikavintageblog

← Previous Next →