• SUKHI
 • HJÆLP
 • Konto
 • Ønskeliste
 • KURV
 • INSPIRATION
Blog
 1. Personliggør dit eget tæppe med Sukhi

  Har du planer om at finde et fantastisk personligt tæppe til dit hjem? Men du kan ikke finde ud af hvilket slags tæppe du skal vælge til hvilket rum? I dette blogindlæg diskuterer vi tæpperegulering til forskellige rum for at hjælpe dig med at vælge det rigtige tæppe og inspirere dig med forskellige brugerdefinerede tæpper som du har mulighed for at få fremstillet hos Sukhi.

  Find det rette tæppe til hver rum i hjemmet

  Under spisebordet er det altid bedst at have et stort tæppe så når du trækker stolen ud fra bordet i en mere afslappet stilling, vil dine fødder stadig nå tæppet. Hvis du har mange tunge møbler og gerne vil definere møblerne mere så de ikke virker som om de glider sammen, så er det anbefalet at finde et mindre tæppe som du kan placere under de forskellige møbler. 

  Igen er et mindre tæppe egnet, hvis du gerne vil se mere af gulvet. Vælg et tæppe der er småt nok til ikke at overlappe fra gulv til tæppe. Bemærk at du også kan bruge mindre tæpper under sofaborde. De store tæpper er mere brugt i åbne rum som for eksempel et opholdsområde.

  rundt-taeppe-til-under-moebler

  ©Lesgrandesfillesmodeles

  Gangen

  Nogle gange er store nok til at give plads til møbler på begge sider eller kun den ene side ad gangen. Hvis dette er tilfælde hos dig, vil vi varmt anbefale dig at få et tæppe, der løber langs centrum af gangen. Sådanne tæpper er ofte to til lidt over tre meter brede. Længder varierer afhængigt af gangen, hvor de skal bruges. Du kan også få et tæppe til gangen skræddersyet til dig.

  taeppe-der-passer-perfekt-til-skrivebordet

  ©Lauraloptru

  Køkkenet

  Til travle køkkener er et lille tæppe ideelt. Placer det foran din vask for at få et smukt udseende. Til en kogeø eller et aflangt køkken, er en dekorativ løber perfekt. Det vil fuldende rummet.

  taepper-til-stuen-og-spisestuen

  ©Interiorspiren

  Spisestue

  En spisestue ser godt ud, når stole og borde begge holder sig inde på gulvtæppet. Vælg et stort nok tæppe til at rumme stole, når de trækkes ud. Sørg for, at din stols forben er placeret på tæppet, når du trækker den ud. Runde tæpper fulender et fantastisk look med runde borde.

  Indisk-taeppe-til-sovevaerelset

  ©Styleachterover

  Soveværelser

  Ideelle soveværelsestæpper skal strække sig omkring sengen med omkring 35 cm. Endnu bedre, ville være at placere to løbere på hver side af din seng. De er en glimrende løsning, der giver dig en god og hyggelig følelse under fødderne, især om vinteren.

  Vores designere kan hjælpe dig

  For at opnå et smukt look i hvert af dine rum, kan du måske få brug for lidt designassistance. Vores erfarne tekstildesignere kan hjælpe dig. Kontakt os for ethvert designassistance og tæppeekspertise.

  Vi elsker at skabe brugerdefinerede tæpper

  Hos Sukhi handler det om tilpasning af tæpper. Vi tilpasser alle design af tæpper af enhver størrelse, form og farve. Vores håndværkere, elsker hvad de laver - at lave brugerdefinerede tæpper. Vi laver brugerdefinerede tæpper til en række forskellige rum, herunder villaer, restauranter og high-end hoteller.

  Read more »
 2. Sukhi-tæppe – Den perfekte julegave

  Julen nærmer sig og du har nu chancen for at give det perfekte tæppe til en som du har kær i julegave. Men det kan være svært at vide præcis hvilket tæppe du skal vælge. I dette blogindlæg fokuseres der på hvilke overvejelser og spørgsmål man skal stille sig selv når du er på tæppejagt. Når det er sagt er det den perfekte tid til at opløfte en andens humør og indretning.

  patchwork-design-i-neutrale-farver

  @Voikukkapelto

  Den perfekte julegave

  Gaver er en vigtig del af julen, da det er et udtryk for kærlighed og taknemmelighed. Julen er den tid, hvor folk udveksler gaver og er samtidigt også den bedste tid til at finde på noget overraskende og anderledes at give. Det kan være stressende at skulle finde på hvad man skal købe og det er her et tæppe vil være den perfekte løsning! Et tæppe er en gave som tilføjer et personligt præg og noget som man kan have for livet og som passer til enhver lejlighed og plads.

  Beni-Ouarain-tæppe-i-soveværelset

  @Sisustuscoco

  Hvordan vælger man?

  Det er vigtigt at gøre sine overvejelser når man vælger en unik og personlig gave som et tæppe. Det er værd at have nedenstående overvejelser i mente når man er på udkig. At holde et par parametre i tankerne vil guide dig til at vælge det helt rigtige tæppe til julegaven.

  Hobby/Profession/Kunstnere:

  Tænk lidt over hvilken person du giver tæppet til. En yoga entusiastisk eller en person som dyrker eller går meget op i energier i hjemmet vil måske gå lidt mere op i historien bag de forskellige tæpper, tæppets udtryk og form, mens en kunstner vil se efter moderne kunstneriske udtryk og anderledes designs. En arkitekt med et hjemmekontor foretrækker måske ikke noget eklektisk, men i stedet neutrale nuancer.

  kontor-med-taeppe-i-neutrale-farver

  @Bloesem

  Hold dig til basics

  Materiale, mønster og farve: Mens du overvejer et tæppe som julegave, er det altid en god idé at overveje det grundlæggende i tæppets, mønster og farve. Når du har filtreret dine tanker gennem dette, bliver det lettere at vælge.

  -vælg dit mønster: Hvert hjem har en stiliseret indretning, der kan kategoriseres i moderne, traditionelt, kunstnerisk eller måske mere ovre i den finurlig stil. Sukhis tæpper tilbyder en række innovative designs og mønstre, der passer til næsten alle hjem, stil og indretning. Du kan vælge mellem abstrakt, geometrisk, klassisk eller endda blomstret baseret på dine tæppeinstinkter til den perfekte julegave. Du har endda muligheden hos Sukhi, for at være kreativ ved at sætte dit helt eget personlig præg ved at personliggøre tæppet og vælge dit eget design.

  sort-indisk-taeppe-i-entre

  @Knappane_53

  Bryd stereotyper med forskellige former:

  Hvorfor holde sig til det sædvanlige rektangulære tæppe, når vores sortiment giver dig mulighed for at lege med forskellige former til forskellige rum. Som gave kan folk lide at modtage unikke produkter, og du kan vælge tæppeløbere til gallerier, gange eller entreer. Runde tæpper under sofaborde med lave hængende lamper giver den perfekte, lunefulde og hyggelige stemning til en afslappende hyggesnak.

  Møbler og indretning er tæt på alle, og enhver gave relateret til dette er velkomne af alle. Tæpper er ikke et meget udforsket territorium når det kommer til julegaver, så du kan nu starte en ny trend denne fantastiske højtid.

  Read more »
 3. Bring lidt af Indien ind i din hverdag

  I galskabens travle og moderne liv, vil et strejf af naturen, berolige og nærer vores sjæle. Vores indiske tæpper med de forskellige nuancer og typer, vil tilføje en naturlig stemning til ethvert hjem.

  Indiske-taepper-i-naturfarver-og-materialer

  @my_home_my_haven

  Naturlige håndlavede tæpper

  Vores håndlavede tæpper er en direkte afspejling af væverens fantasi, der skaber storhed inspireret af naturen. Det er farverne, mønstre, materialer og stilarter, der sammen skaber den naturlige atmosfære, der accentuerer dit hjem. Lad os se på nogle af faktorerne ved at vælge et tæppe, der kan hjælpe med at bringe moderjord ind i dit hjem.

  Indisk-tæppe-i-naturlig-beigefarve

  @Rohouseproud

  Den rigtige farveblanding for at få et strejf af naturen 

  Tilføj et strejf af blåt: De blide nuancer af blå er kendt for at spille tonerne af ro og harmoni. Hvis du har mange ting i hjemmet i neutrale nuancer som beige, hvid, creme, brun osv., kan et blåt spot på gulvet fremhæve interiøret. 

  Frisk grøn: Lad friskheden af farven grøn komme ind dit hjem! De forskellige nuancer, som farven byder på, ændrer udtrykket og stemningen i hjemmet. Nogle gange kan en ydmyg grøn farve være spilskifteren til dit interiør. 

  Røde farver: farven rød ses for at være den mest levende farve af alle farver. Denne farve på tæpper, kan bringe den tiltrængte hygge til ethvert hjørne eller et rum. Tæpper med røde nuancer er perfekte til at tilføre en blanding af varme og afkøling til ethvert rum. 

  Skabelse af jordens udseende med beige og brun: Det er ingen benægtelse, at brune nuancer er ekstremt alsidige og blander sig godt ind i enhver indretning. Men det er ikke den eneste effekt, de brune farver tilføjer. Brun ses for stabilitet, enkelthed og komfortog den giver samidigt dybde til ethvert interiør. Mens den nærliggende beige farve ses som en mere neutral farve, der repræsenterer det praktiske og konservatisme.

  Indisk-taeppe-i-groenne-naturfarver

  @Astylediary

  Naturlige materiale 

  Det handler ikke kun om farver, når det kommer til at tilføje terrindimensionen ind i hjemmet. Visse stoffer og materialer er perfekte til at tilføje et beroligende strejf lige fra naturens skød. Vi bruger bæredygtige kvalitetsmaterialer som bambussilke og uld, hvis blide materiale er trøstende mod fødderne. For fremstillingen af tæpperne bruges naturlige farvestoffer fra plantekilder også til at forbedre tæppet.

  Brunt-indisk-natur-taeppe

  @Nikavintageblog

  Read more »
 4. 3 vigtige overvejelser når du vælger et tæppe

  At vælge et tæppe til et rum kan være en stor opgave, der let gå galt, og det forkerte valg, kan være med til at ødelægge hele stemningen og udtrykket i rummet. Valg af det rigtige materiale, kan oplyse og løfte æstetikken i rummet. Dette skyldes simpelthen, at et tæppe, er et stort designelement, der dækker det meste af gulvfladen i et rum og mere eller mindre indstiller det visuelle humør. Evaluering af dine muligheder ved hjælp af nedenstående kategorier vil forenkle processen og give dig selvtillid når du er på tæppejagt.

  rundt-kugle-taeppe-fra-nepal

  @KreettaJärvenpää

  Farve

  Farven på tæppet, bør være det første referencepunkt. Hvis de øvrige designelementer (møbler, belysning, maling osv.) allerede er på plads, så brug de toner og æstetik, der er til rådighed for tæppet. Hvis rummet er domineret af mange lyse pastelfarver, skal du vælge et tæppe med en lignende farve og skygge. Hvis rummet læner sig mod noget med et fedt mønster og flere farver, er det bedst at placere tæppet først, og derefter tilføje resten af indretningen ved hjælp af tæppet som reference.

  Generelt, hvis møbler og vægbeklædning er blevet sat op, er det lettere at gå med en neutral tone, et naturligt tæppe med et simpelt mønster, der passer til vægfarven.

  Patchwork-taeppe-til-gangen-i-blaa

  @Suburbanbitches

  Materiale

  Dette er et ofte overset aspekt ved valget af et tæppe. De fleste mennesker ser ofte ikke forbi farven og mønsteret - især når de handler online - men det burde de. Vel kuraterede teksturer vil tilføje dybde og lag til udformningen af et gennemgangsrum. Kig efter tæpper der står i kontrast til de eksisterende tekstiler. Hvis du har en sofa med en blød, stærkt struktureret polstring, skal du vælge et tæppe som er lavt, lavet af et naturligt materiale. Omfatter dit rum mere glattere overflader som f.eks. lædermaterialer, kan du sigte efter noget mere fyldigt som de marokkanske inspirerede, håndknyttede uldtæpper.

  Bloedt-Beni-Ouarain-taeppe-fra-marokko

  @Talomarkki

  Størrelse

  Dimensionering af et tæppe er en forholdsvis retfærdig del af processen, men bliv ikke fristet til at gå imod reglerne, kun fordi et attraktivt tæppe ikke er tilgængeligt i den passende størrelse. Den forkerte tæppestørrelse til et bestemt område, kan gøre et værelse føler lille eller akavet. Som regel dækker standardstørrelsen siddepladsen, men sørg for, at de forreste ben på stolene er på tekstil er et tilfredsstillende kompromis. Vigtigst er det, at du og din gæsters fødder rører tæppet, når I sidder.

  Når det kommer til en spisestueplads, skal der være plads til at alle stolene kan blive trukket ud fra bordet, mens de stadig er på tæppet. Hvis det for eksempel er et soveværelsetæppe, du leder efter, skal du mindst kunne strække dine fødder ud over sengen og røre gulvet, så når du vågner, får dine fødder en blød landing. Det er vigtigt også at overveje helheden af rummet i forhold til faconen af tæppet, rektangulære tæpper passer til rektangulære rum, mens firkantede rum ser naturlige ud med firkantede eller runde tæpper. Det lyder måske indlysende, men det er nemt at blive fristet væk fra en passende dimensionering, når du falder pladask for et attraktivt materiale, der ikke er tilgængeligt i de rigtige dimensioner.

  Indisk-bloedt-taeppe-perfekt-til-soveværelset

  @Omakotionnenpesa

  Hold disse tre kategorier i tankerne, mens du leder efter det helt rigtige tæppe, og oplevelsen vil være enkel og stressfri, og resultaterne fantastiske. At begrænse valgene frigør dig og forhindrer forvirringen af ​​uendelige muligheder. Det er et koncept, der kan anvendes ikke kun for at vælge tæppet, men rummet som helhed.

  Read more »
 5. Derfor er Beni Ouarain-tæpperne så populære

  Mange elsker disse fantastiske Beni Ouarain-tæpper og det er bestemt ikke uden grund. I dette blogindlæg sætter vi fokus på tæpperne fra Marokko og hvorfor de er blevet så populære de seneste år, men også hvorfor at det ikke bare er et tæppe du får, men meget mere end det!

  Marokkanske-taepper-fra-atlasbjergene

  @Lilaliv

  Hvor kommer Beni Ouarain-tæpperne oprindeligt fra?

  Beni Ouarain-tæpperne kommer oprindeligt fra Marokko og hentes direkte fra Berber-stammerne i Atlasbjergene. De skønne Beni Ouarain-tæpper er lavet af 100 % fåreuld og er 100 % naturligufarvet.

  Disse skønheder anses for at være kronjuvelerne af marokkanske tæpper på grund af deres blødhed, høje kvalitet og evige holdbarhed. Vores dygtige håndværkere producerer alt arbejde i hånden med en masse kærlighed over mange uger, hvilket gør at vores tæpper bliver et helt specielt og unikt håndværk som passer ind i et hvert hjem.

  beni-ouarain-taeppe-til-boernevaerelset

  ©Clarabmartin

  Hvorfor anskaffe sig et Beni Ouarain-tæppe?

  Udover deres smukke udseende med et klassisk og traditionel udtryk,så er tæpperne også utrolige holdbare og slidstærke og er både gode til travle gulve, kæledyr og som legetæpper. På disse fantastiske tæpper kan man forvente at se mørke linjer, former, symboler og geometriske design på en typisk hvid og cremefarvet baggrund. Fåreulden gør at de er super bløde og komfortable at gå på og sidde på, at du umuligt vil kunne undvære tæppet når først du har anskaffet dig et.  Især i disse kolde tider vi er gået i møde, er det et perfekt valg og tæppet vil tilføje både varme og komfort til dit hjem!

  Indretning-med-Beni-Ouarain-taepper

  @Iidaoikarinen.bellablogit

  Meget mere end et tæppe!

  Når du anskaffer dig et Beni Ouarain-tæppe, vil du hurtigt opdage hvor unikt og specielt det er. Tæpperne er enormt autentiske og de fortæller en sand historie fra hver vævers liv. Tæpperne holder dig varm og er meget bløde og behagelige at træde ned på. De passer til alle slags hjem og vil stjæle opmærksomheden med deres unikke mønstre som referere til begivenheder i naturen. 

  De vil helt sikkert blive et fantastisk arvestykke som vil holde i mange generationer.

  Moenstrede-Beni-Ouarain-taepper

  @Pinossa

  Read more »
 6. Hyggetæpper til efteråret – Sukhis hygge-kollektion

  Vi går de mørke tider i møde og det betyder hygge for mange danskere. I dette blogindlæg vil vi netop sætte fokus på hyggetæpper fra Sukhi, så du og dit hjem kan gå de kolde og mørke tider i møde på bedste vis. Vi har lanceret 3 Indiske tæppe-kollektioner, der alle vil bringe lidt mere hygge ind i dit hjem.

  Flettet-uldtæppe-til-efterårshygge

  Sukhis Indiske hygge-kollektion

  Tæpper er især med til at gøre hygge helt specielt om efteråret/vinteren, derfor har vi lanceret en hygge-kollektion. Hvert tæppe er lavet af 100% uld og sørger for at være med til at forbedre hygge-stemningen i ethvert rum. Tæpperne er håndlavede og støtter indiske håndværkere, der er betalt fair lønninger. De hjælper med at bevare de tidløse tæppeforetagende traditioner i Indien.

  Hyggetæpper-til-vinteren-hos-Sukhi

  @omakotionnenpesa

  Hygge-kollektionen – Tæpperne har alt hvad hygge indebærer

  Sukhi har udviklet tre indiske tæppe-kollektioner til de kolde tider: flettede filttæpper, flettede uldtæpper og fladvævede tæpper. Alle tæpperne giver ultimativ komfort og luksus til ethvert rum i huset, om du mangler et tæppe til stuen, soveværelset, badeværelset, køkkenet, bryggerset eller til børneværelset, så kan de bruges til alt og giver rummet en ekstra følelse af hygge.

  Hyggetid-i-soverværelset-med-indiske-sukhitæpper

  @Kuistinkautta

  Hygge er blevet en trend i hele verden

  Hygge, er et skandinavisk udtryk, der beskriver stunder på en hyggelig og intim måde, og er blevet en voksende trend rundt om i verden. Hygge beskriver den tydelige danske følelse af tilfredshed, som indebærer at indrette sit boligareal på en måde, der fremmer komfort og i behagelige omgivelser.

  Indiske-hyggetæpper-til-stuen-om-vinteren

  @Lauraschra

  Hvem står egentlig bag Sukhis indiske tæpper 

  Hvert tæppe er et håndværk. vores indiske håndværkere laver alt håndværk i hånden og de bruger uger på at fremstille tæpperne, hvilket også er derfor at de er helt unikke og speciallavet kun til dig. De findes i rigtig mange farver og mønstre, så der er noget for enhver smag. Vores håndværkere fortæller os, at det betyder meget for dem, at deres håndværkskompetencer anerkendes ud over lokalsamfundet. De er stolte over, at deres tæpper er efterspurgte og har værdi for kunder over hele verden.

  Alle tæpper gennemgår en grundig kvalitetskontrol, inden de sendes til kunden. Vi er stolte over det hårde og smukke arbejde vores håndværkere lægger i tæpperne og at Sukhi betragtes som en førende leverandør af håndvævede tæpper fra Indien.

  Read more »
 7. Sukhis bordskånere – Hvad kan de bruges til?

  Sukhi-tæpper kan bruges til rigtig mange formål og have forskellige funktioner i hjemmet. Rigtig mange folk elsker at dekorere deres hjem med tæpperne, lige fra stuen, soveværelset, badeværelset, køkkenet, kontoret, børneværelset, bryggerset eller terrassen. At dekorere sit hjem med tæpper, er en fantastisk måde at gøre dit hjem mere autentisk og personligt på. 

  En masse spændende funktioner

  Sukhis produkter kan bruges til en masse forskellige formål og funktioner. Vi har både rigtig store og meget små tæpper, som gør det muligt at bruge dem til lige netop dine behov. For eksempel kan du bruge nogle af vores lidt større tæpper til ophængning på dine vægge, såvel som gulvtæpper eller legetæpper til de små. Derudover har vi også små tæpper, som kan bruges som bordskånere og til andet fint pynt, såsom underlag til forskellige ting, så det lige får et ekstra pift. Vores bordskånere fås i 20cm i diameter, hvis du vælger dem runde eller 20cm x 15cm hvis du vælger at få dem i rektangulære.

  Rund-bordskåner-fra-den-indiske-kollektion

  @Blogenbeauty

  Kreative fordele ved vores bordskånere

  Som tidligere nævnt kan vores bordskånere bruges til mange forskellige formål og man har mulighed for a være lidt kreativt med dem. Nogle af de funktioner vi har set mange af vores kunder bruge dem til, er for eksempel: bordskånere til varme genstande såsom kaffekopper/tekopper/kander, at beskytte møbler, at fremhæve forskellige genstande, at dekorere middagsbordet til en festlig lejlighed.

  En af de ting vi også ser meget er, at de kan bruges til underlag til potteplanter. Det er utroligt populært og er virkelig en innovativ og anderledes måde at fremhæve dine planter på. Det bløde element mikset med en plante, er bare en fantastisk måde at få det naturlige til at fremstå lidt mere kantet og råt. Dette vil bestemt fange dine gæsters opmærksomhed ved familiesammenkomster eller andet besøg.

  Rektangel-bordskåner-til-te-og-kaffe

  @Fabriqueenutopie

  Nepalesisk, kreativ dekoration

  Vi tilbyder et meget bredt udvalg af tæpper lavet i Nepal, og hver af dem kan bestilles som en bordskåner. Uanset om de er rektangulære eller runde, vil de være perfekte til ethvert dekorativt formål i hjemmet. Udvalget af farver af vores nepalesiske kollektion er meget stort, og Sukhi giver dig også mulighed for at tilpasse din helt egen unikke model, både farvemæssig på uldkuglerne, mønstre og størrelse. Kun fantasien sætter grænser!

  Bordskåner-til-pynteting-fra-Nepal

  @Stylekultur

  Indisk, kreativ dekoration

  De indiske tæpper er også tilgængelige i en flad version, og de er simpelthen så smukke! Et af vores mest populære designs blandt vores indiske kollektion, er stenfarvemodellen. Denne model har en imponerende naturlighed, og med denne model i hjemmet, kan man formå at skabe naturlige visuelle illusioner, hvilket giver et fantastisk, roligt look, når du for eksempel bruger den til plantedekoration. Denne model anbefales blandt andet til indendørs interiør, med fokus på at skabe naturlige og beroligende omgivelser.

  Stenfarvet-bordskåner-fra-Indien

  @Designorbreakfast

  Read more »
 8. Find det perfekte tæppe til børneværelset

  Det er altid svært at finde det perfekte tæppe til hjemmet, men når det kommer til børneværelset, er det især en udfordring, da der tit skal tages stilling til lidt mere, end om det matcher og ser godt ud i rummet. Når du vælger et legetæppet til børneværelset, er det især vigtigt at tage hensyn til materialevalg og et tæppe som er nemt at vedligeholde, men samtidigt også er behageligt og blødt at lege eller ligge på for dine børn. Og som forældre vil man jo også gerne have at tæppet ser godt ud på værelset.

  hvidt-og-bloedt-kugletaeppe

  @Amummyslife

  Materialevalg og nemt at vedligeholde

  Som tidligere nævnt er det vigtigt at vælge et tæppe til børneværelset med omhug. Materialet er især vigtigt, da børn bare griser lidt mere, som de selvfølgelig også skal have lov til. Vi anbefaler at du læser om de forskellige tæpper før du køber det, for de har alle forskellige måde og behov, for hvordan de skal vedligeholdes og passes bedst på. Generelt for alle vores tæpper skal de støvsuges eller rystes en gang imellem.

  Vælg bløde og behagelige tæpper til børnene

  Det er ikke en selvfølge, at tæpper skal være forskellige alt efter hvilke rum de er i. Tæpper er altid en smagssag, og det gælder også for tæpper i børnenes værelser. Men som forældre vil man gerne skabe de allerbedste og hyggeligste rammer for sine små guldklumper, og derfor kommer det også som en naturlig tanke, om hvilket slags tæppe, man gerne vil dekorere børneværelset med. Vores kugletæpper er rigtig populære til brug som børnetæpper, både fordi de er rigtig bløde og superlette at vedligeholde.

  det-perfekte-legetaeppe-til-boernevaerelset

  @Misslittlec

  Fantastiske farver, der passer til alle børneværelser

  Farver kan give karakter til hvad som helst i hverdagen, uanset om det gælder vejret, mad eller indretning. I vores tilfælde er farverne på tæpper med til at skabe uendeligt med forskellige sanseindtryk, og derfor er det perfekt at have farvesprudlende tæpper på børneværelserne. Farver og form er samtidig med til at styrke ungernes kognitive processer og koordinationsevner fra en tidlig alder. Giv dit barn en sanselig oplevelse og miks strålende farver for at skabe et kreativt og legende helhedsindtryk.

  smukke-farverige-taepper-til-boernevaerelset

  @Cuchikind

  Read more »
 9. Tæpper til køkkener & badeværelser – både moderne og praktisk

  Det lyder måske lidt sært at have et tæppe liggende på badeværelset eller i køkkenet, men det er faktisk blevet rigtig populært og så giver det bare rummet et ekstra pift. Mange vil måske mene at det er en smule uhygiejnisk, da især køkkenet har et umiddelbart travlt gulv, hvis man også har små børn. Men Sukhi-tæpper er både modstandsdygtige og nemme at rengøre og hvis du vælger det helt rigtige tæppe til dit køkken eller badeværelse, kan du slet ikke undvære det, så snart du har haft et liggende.

  tæpper-til-køkkener-og-badeværelser-i-hjemmet

  @juler54, @about.interiors

  Badeværelsestrend – skift de kedelige bademåtter ud med flotte tæpper

  Skab noget kreativt og nytænkende og få dit badeværelse til at shine. Et badeværelsestæppe har flere funktionelle funktioner, det er for eksempel til at gøre lydniveauet på badeværelset meget mere behageligt, da ekko og støj dæmpes, derudover er det enormt dejlig, varmt om fødderne. Når man træder ud på et rigtigt koldt badeværelsesgulv, kan det være en rigtig ubehagelig oplevelse, især sådan en kold, mørk vintermorgen, så er det en perfekt praktisk løsning. Udover at det er praktisk, så ser det jo helt fantastisk ud, bringer en unik stil og personlighed til rummet, samtidig med at rummet kan føles meget mere rummeligt.

  praktiske-og-lækre-tæpper-til-badeværelset

  @newhouse

  Køkkentæpper – lav mad i moderne, hyggelige og praktiske omgivelser

  Køkkenet er jo et samlingspunkt i mange hjem, både fordi mange mennesker spiser i køkkenet eller bruger meget tid derude i løbet af dagen og så bliver det ofte samtidigt set som et meget socialt rum. Køkkenet er et rum som mange folk i dag investerer en masse tid, penge og energi i og det fortjener selvfølgelig sin opmærksomhed. 

  Det er derfor vigtigt for de fleste at have et køkken man rigtig kan hygge sig i og hvor omgivelserne er lækre og praktiske. At anskaffe sig et lækkert tæppe i køkkenet er en god investering. Det kan godt være at mange mener at køkkenet er et travlt sted, men der findes en masse fantastiske tæppe-løsninger, der fungerer så fint til et travlt køkkengulv. Et køkken bliver set som et meget praktisk sted, men sådan behøver det slet ikke at være. Med et køkkentæppe kan du ændre følelsen og looket, ved at skabe et moderne, hyggeligt og nytænkende sted at opholde sig. Det er samtidigt også praktisk, da du for eksempel kan bruge tæppet som et blødt sted for din baby at sidde og hygge imens du laver mad.

  modernede-praktiske-og-slidstærke-køkkentæpper

  @preppybohemianathome

  Slidstærke tæpper som er nemme at vedligeholde

  Når du vælger dit Sukhi-tæppe til enten badeværelset eller køkkenet, er det selvfølgelig meget vigtigt at du både tænker på funktionen det vil få i rummene, men også placeringen af tæppet i rummet. Samtidigt er det også vigtigt at du læser vedligeholdelses- og rengøringskravene, så tæpperne forbliver fine og skønne i mange år.

  Lige gyldigt hvilket tæppe du anskaffer dig, så er støvsugning din bedste ven. Hvis du støvsuger regelmæssigt, vil du undgå at støv og fnuller hober sig op. Der er selvfølgelig forskellige slags vedligeholdelses- og rengøringskrav afhængigt af hvilket tæppe du vælger. For eksempel bør de indiske tæpper støvsuges mere regelmæssigt, for bedre at kunne bære slitage. De nepalesiske tæpper derimod har kun brug for let støvsugning, men med flere ryst i stedet. De tyrkiske tæpper, skal du også passe på med for aggressiv støvsugning, da det kan beskadige syningerne. De marokkanske tæpper skal ligesom vores indiske tæpper, støvsuges tit, med en støvsuger med god sugeevne, men langsomt, roligt og grundigt.  

  Hvert Sukhi-tæppe er helt unikt og miljøvenligt

  Alle Sukhi-tæpperne er lavet af rene materialer. Ren uld, filt, hår, hemp, er helt ufarvet og ingen giftige materialer er brugt. Hvert Sukhi-tæppe bliver fremstillet i hånden af fantastiske håndværkere, som lægger alt deres energi, sved og tårer i deres arbejde, derfor er disse tæpper netop helt unikke og ikke to af tæpperne er ens fremstillet. Tæpperne bliver lavet med en masse kærlighed der vil fylde dit badeværelse eller køkken med personlighed og ægthed, det vil helt sikkert blive et samtaleemne at have et tæppe i køkkenet, på badeværelset eller begge steder, når du får besøg derhjemme.

  håndlavede-og-hjemmelavede-tæpper-til-din-bolig

  Read more »
 10. Pift dit hjem op med et strejf af Nepal

  Nepal er et land med betagende skønhed og mangfoldighed af kulturer som intet andet sted i verden. Som sagt praler det gådefulde land af sin mangfoldige etnicitet, rige kultur og ærefrygtinspirerende naturskønhed. Nepal er virkelig en guds legeplads, med fantastiske majestætiske bjerge, dramatiske landskaber og fascinerende søer. Udover den fantastiske natur, er Nepal et yderst smukt og spændende land med en masse symboler og interessante farvekombinationer. Prangende farver og glade smil, det er præcis hvad der smittes af i dit hjem, når du vælger et af vores smukke kugletæpper fra Nepal

  Feltkugletæpper-som-passer-ind-i-dit-hjem

  Bring lidt af Nepal ind i dit hjem

  Vores Nepalesiske kollektion består af feltkugle-tæpper.Vores smukke og populære nepalesiske håndlavede feltkugle-tæpper er fremstillet af 100 % nyt og ren uld fra New Zealand. Vores tæpper kan fås i et hav af forskellige farver og former, så der er noget for enhver smag. Kugletæpperne er lavet af tusindvis af håndlavede feltkugler, hvilket gør tæpperne meget unikke og anderledes. Tæpperne er bløde at træde ned på og man kan virkelig se det store arbejde vores håndværkere lægger i hvert tæppe de fremstiller.

  moderne-friske-farver-tæppe

  Design dit helt eget nepalesiske Sukhi-tæppe

  Udover at kunne vælge i mellem de skønne forskellige kugletæpper, blandt vores store udvalg, kan du sætte dit helt eget præg af Nepal i dit hjem. Du kan få fremstillet dit eget fantastiske kunstværk, hvor du helt selv vælger farve og mønster. Det er en fantastisk måde at få noget helt unikt i dit hjem som ingen har set før. Det vil være et rigtigt blikfang og et spændende samtaleemne til familiesammenkomster eller festlige anledninger. 

  sukhi-brugerdefineret-tæppe

  Vi gør en forskel – og du kan være med på vores Sukhi-rejse

  Vi er utrolige stolte og beæret over at arbejde sammen med nogle af de mest fantastiske og dygtigste håndarbejdere i verden. 

  Sukhi er en lille familie og vi arbejder tæt sammen med vores håndværkere og sørger for gode arbejdsvilkår, en fair løn og fleksibilitet i deres hverdag. For eksempel arbejder nogle af vores håndværkere hjemmefra, så de får mere tid sammen med deres familie. 

  Når du køber et af vores Sukhi-tæpper støtter du en god sag og at oldgamle traditionelle kunstformer bliver bibeholdt, samtidig med at du får det mest unikke og smukke tæppe til dit hjem. Alle vores tæpper bliver personliggjorte og kommer med et navneskilt fra den håndværker der har lavet dit tæppe. Alle tæpper bliver lavet med en masse kærlighed direkte fra vores håndværkere i Nepal.

  Nepalesisk-team

  Read more »
Posts loader