Bishnu

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Sukhi går ikke op i det almindelige. Derfor er Bishnu heller ikke et almindeligt tæppe!

Bishnu er ensfarvet på den smukkest tænkelige måde. Tæppets neutrale nuance virker beroligende. Samtidig giver den chunky uldvævning tæppet kant.

Du kan placere tæppet i hvilket som helst rum. Det vil have en fantastisk effekt! Ønsker du dig et tæppe, der vil imponere dine gæster? Så er Bishnu det perfekte valg.

Sukhis tæpper er af høj kvalitet forstået på flere måder. Først har vi fundet verdens mest talentfulde håndværkere. Dernæst har vi udvalgt verdens mest smidige, bløde og luksuriøse uld. Sukhi accepterer kun det bedste af det bedste.

Slutresultatet er det blødeste chunky uldtæppe. Og det vil blive leveret lige ved døren hjemme hos dig. Tæpperne er så flot fremstillet, at de ligefrem vil overgå dine forventninger.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62128128, emalloc: 60696336
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem