Binda

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Prøv at kigge på Bindas smukke, lyserøde farve. Dette iøjnefaldende chunky uldtæppe er helt unikt. Det vil fungere perfekt på dit barns sove- eller legeværelse. Det kan faktisk placeres i ethvert rum, der har behov for lidt ekstra farve. Tæppet vil tilføre et strejf af energi og hygge.

Vores håndværkere skiller sig ud fra mængden. Gennem årene har Sukhis håndværkere skabt nogle af verdens mest fantastiske tæpper. Vores team elsker, at de er med til at bevare tæppefremstillingens ædle kunstform. Vi producerer tæpper, som har en uovertruffen skønhed og holdbarhed.

Sukhi tilbyder dig verdens mest kreativt udformede og interessante tæpper. Tæpper, som eksempelvis vores håndlavede Binda, gør os stolte.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60992256
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem