Bina

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Bina er et elegant vævet tæppe. Dette chunky uldtæppe vil straks finde sig til rette i ethvert rum eller hjørne. Det vil passe ind i soveværelset, i gangen og ligefrem i stuen.

Binas neddæmpede, neutrale farve har en unik effekt: Det vil med største lethed passe til hvilken som helst form for indretningsstil. Hvis du bare har en varm og god atmosfære i tankerne, skal du nok blive glad for det.

Indretningsarkitekter elsker Sukhi af mange årsager. Overdådige og komfortable chunky uldtæpper er nogle helt særlige tæpper. Vores håndværkere tror fuldt og fast på deres arbejde og dets kvaliteter. Et fantastisk tæppe som Bina vil være en uerstattelig tilføjelse til dit hjem eller dit kontor.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61797160
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem