Bimala

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det strålende blå Bimala er et virkelig iøjnefaldende tæppe. Har du et rum, der har brug for mere farve og liv? Har du lyst til at skabe en ekstrahyggelig atmosfære i dit hjem? Så vil dette flotte chunky uldtæppe lige være noget for dig!

Hos Sukhi tror vi fuldt og fast på luksus. Det er en vaskeægte fornøjelse at røre ved et luksuriøst tæppe. Du vil hurtigt opdage, at der er noget vidunderligt ved dette blå tæppe, som er lavet af naturlig uld. Du vil opdage, hvordan det mærkes under dine fødder.

Alle Sukhis tæpper er bæredygtigt produceret. Vores håndværkere får en fair løn og gode arbejdsforhold. Vi ønsker, at vores håndværkere er glade og produktive. Det er dem, der bevarer tæppefremstillingens ædle kunstform.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61721640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem