Bidhya

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Bidhya er et skønt, gråt tæppe. Det er omhyggeligt vævet med store strikkepinde. Det er et fantastisk eksempel på de færdigheder, det kræves at producere Sukhis chunky uldtæpper.

Hvert eneste Sukhi-tæppe er en unik kreation. Ikke to tæpper er helt ens. De er omhyggeligt lavet helt i hånden. Sukhis tæpper besidder en helt uimodsigelig charme.

Vores håndværkere fremstiller verdens fineste tæpper, eksempelvis det superbløde Bidhya. Sukhi anvender udelukkende den bedste uld, der er til rådighed. Vores medarbejdere væver omhyggeligt denne exceptionelle form for uld. De skaber de blødeste tæpper, du nogensinde har rørt ved. Det hele handler om varme og luksus.

Bidhyas enkle, grå farve er alsidig. Tæppet vil fungere som en kærkommen tilføjelse til ethvert rum i dit hjem.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61352056
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem