Khadija - Gråt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Vores Marokkanske Beni Ouarain tæpper er sande forkælelser for øjnene. De følger en unik marokkansk tradition. Denne kunstform har været vigtig i flere århundrede. Vores vævere er stolte af at følge denne tradition hver eneste dag.Det Khadija Grå tæppe består af et stilet diamant-mønster. Berber tæpper er kendt for deres fortryllende stil. De er også kendt for deres kvalitet og værdi. Det er et holdbart tæppe som du kan give videre til dine kære. En af de bedste ting ved Marokkanske tæpper er, at de passer i ethvert hjem uanset indretningsstil. Tæppets neutral toner betyder at det vil passe perfekt i dit hjem eller på dit kontor.Der er altid plads til et alsidigt tæppe. Kom i gang og vælg med det samme en øjeblikkelig skønhed som tilføjer varme til dit foretrukne værelse.Også tilgængelige:Khadija - Rundtog Khadija - Hvidt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere: