Malika - Gråt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Tag et kig på Sukhis tykke og luksuriøse grå Malika tæppe. Det er et perfekt eksempel på kunsten at fremstille tæpper. Det er omhyggeligt blevet håndlavet af vores Marokkanske vævere.Vi ønsker at repræsentere den Beni Ouarain tæppets oldgamle tradition. Vores håndværkere elsker hvad de laver. De bruger kun holdbart, naturlig og genanvendelig uld. Der findes traditionelle symboler på dette arvestykke. De repræsenterer tit væverens personlige historie. Kom i gang med at tilpasse dit grå Malika tæppe. Vi laver også din ønskede størrelse. Uanset din indretningsstil, vil dette grå uldtæppe passe perfekt ind i dit hjem. Det er en sand kunstform at fremstille tæpper. Vores Berber tæpper lader dig bringe funktionelle tæpper ind i dit hjem. Og vi gør det til fantastiske priser!Også tilgængelige:Malika - Rundtog Malika - Hvidt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61064352
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem