Balan - håndtuftet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Er du på udkig efter et tæppe, der er holdbart og samtidigt afdæmpet? Balan-tæppet er fremstillet af verdens bedste håndværkere. Det er en fryd for øjet.

Det beroligende tæppe er rigt på komplekse mønstre og elementer. Træk vejret dybt, og slap helt af. Lad dig opleve tæppets varme.

Balan-tæppet lader virkelig uldens naturlige skønhed komme til sin ret. Vores håndtuftede tæpper er lavet udelukkende af den fineste newzealandske uld. Vi bruger også skinnende bambussilke.

Det håndtuftede Balan er fremstillet af kunsthåndværkere. De modtager to-tre gange så meget som den gennemsnitlige løn i deres region. Vi har dedikeret os til bæredygtig handel, fordi det er den rette ting at gøre. Alle får noget ud af det. Vi får mulighed for at dele vores fantastiske tæpper med hele verden!

Se også: Balan - håndknyttet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndtuftet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:håndtuftet
Produktionstid:Omkring 8 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63963136, emalloc: 62079960
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem