Avi

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Har du et værelse som har brug for lidt ekstra liv og gejst? Så har vi tæppet til dig. Det håndlavede Avi tæppe handler om farve. Det er et vibrerende tæppe med alle regnbuens farver. Avi har et fortryllende mønster og masser af detaljer.Hvor bør du placer Avi tæppet? Vi synes at det er glimrende i en legestue eller i barnets soveværelse. Men det passer til ethvert rum som har brug for varme og liv!Dette rektangulære indiske tæppe er lavet af holdbart uld. Vores håndværkere i Indien har nøje fremstillet dette tæppe. Og så sender de det direkte til din dør. Du vil få glæde af Avi i mange år fremover. Det er virkeligt et fortryllende kunstværk.Sukhi elsker at blande skønhed med holdbare materiale. Resultatet er fremragende tæpper.
Type:Helt-specielle-designs
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om helt-specielle-designs

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61099056
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem