Ashmita

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Har du brug for et ekstra hyggeelement i dit liv? Det gule Ashmita er så skinnende og skønt som solen. Dette chunky uldtæppe vil med sikkerhed lyse ethvert rum op.

Hygge er et ord, vi danskere kan være stolte af. Det handler om at føle sig godt tilpas, ikke mindst, når vi er hjemme.

Ahsmita er også et utroligt festligt tæppe. Det vil fungere perfekt på et børneværelse eller i andre rum, der har brug for ekstra saft og kraft. En skønhed som denne vil altid blive bemærket.

Vores håndværkere har forenet Ashmitas magiske farve med vores allerbedste newzealandske uld. De har virkelig skabt noget helt særligt.

Det føles vidunderligt at røre ved dette tæppe. Før bare hænderne over det. Så vil du forstå vores kærlighed og lidenskabelige forhold til dette utrolige chunky tæppe.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere: