Anjana

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Helt ægte og vedvarende kvalitet er inden for rækkevidde. Bare tag det chunky uldtæppe Anjana, som er strålende blåt. Det strikkede tæppe har en skøn farve. Det minder om en skyfri himmel. Med et tæppe som dette kan du føle dig let og fri.

Der vil altid være plads til et blåt tæppe som dette. Prøv at placere det i dit soveværelse, i hyggehjørnet eller et sted derimellem. Du vil opdage, at Anjana vil omslutte dig med varme. Det vil omslutte dig med ren og skær hygge.

Det tidløse Anjana vil forskønne dit hjem. Du kan nyde, hvordan tæppet med lethed vil transformere dit rum. Det utroligt veludførte tæppe vil fortsat få dig til at følge dig godt til mode. Dette vævede tæppe vil muntre dig op hver eneste gang, du ser det!

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60717984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem