Anil

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.685,60 kr

Vores pris: 2.014,20 kr

Udsalgspris: 1.342,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Leder du efter en nem løsning som giver mere liv i et af dine værelser? Et filtflettet tæppe er den perfekte løsning uanset hvor du placerer det. Det bringer en hel ny slags varme ind i dit hjem.Hvorfor anbefaler vi filtflettede tæpper? Fordi de først og fremmest er yderst funktionelle. Dette design tilføjer varme og dybde til ethvert rum. Filtflettede tæpper er stilede og tilpasser sig nemt den skandinaviske stil. Nogle siger at vævningen minder den om en varm nordisk sweater.Vores håndværkere og vævere har en stor lidenskab for deres arbejde. Fremstillingen af disse elegante tæpper er et kunstværk i sig selv.Anil passer perfekt til alle slags værelser, også soveværelser og spisestuer. Prøv at placere det mellem din sofa og brændeovn. Anil er holdbart, elegant og let at pleje, og kan kun beskrives som et håndlavet vidunder.
Type:Filtflettede tæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om filtflettede tæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61946792
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem