Amina - Rundt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.834,80 kr

Vores pris: 2.126,10 kr

Udsalgspris: 1.417,40 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Runde tæpper kan bruges til at tilføje en ekstra lille overraskelse. De er specielle og lidt ualmindelige. Det gør ingen forskel om det er på kontoret, i stuen eller i soveværelset. Et rundt uldtæppe tilføjer med det samme liv. Dette hvide Beni Ouarain tæppe er det ideelle valg for et værelse som har brug for liv og lys.Marokkanske tæpper ser unikke ud, og føles også sådan. Det gør dem til noget helt specielt. Alle der besøger dit hjem vil sætte pris på dette flotte og elegante uldtæppe. Runde Berber tæpper er lige så charmerende som de er holdbare.Håndlavede uldtæpper er holdbare og smukke. Deres jordiske følelse kan ikke sammenlignes. Prøv vores Beni Ouarain tæpper. Du vil med det samme se og mærke hvad vi mener.Også tilgængelige:Amina - Rektangulært - Hvidtog Amina – Rektangulært – Gråt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61127776
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem