Ali

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.685,60 kr

Vores pris: 2.014,20 kr

Udsalgspris: 1.342,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Ali håndlavede filtflettede uldtæpper får ethvert værelse til at føles roligt og afslappende. Disse cremefarvede tæpper er omhyggeligt blevet vævet af håndværkere i Indien. Det betyder at de er fremstillet til at kunne holde i rigtig mange år. Har du været på jagt efter et stort eller småt filttæppe som passer til næsten ethvert værelse? Hvis ja, vil du elske dette kunstværk.Mulighederne er næsten uendelige. Ali kan bruges som kontortæppe. Eller det kan være et tæppe som forbinder din stue. Det kan også være et afslappende tæppe i soveværelset. Det er en klassiker, men har alligevel et smukt mønster. Og det er fremstillet af yderst holdbare materialer. Det endelige resultat er virkelig uforglemmeligt.Du vil elske hvordan Ali ser ud og hvordan det føles. Vælg størrelsen som bedst passer til dit værelse. Så får du en magisk atmosfære.
Type:Filtflettede tæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om filtflettede tæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 64225280, emalloc: 62381888
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem