Akbar - håndtuftet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Hvert eneste håndtuftede Akbar-tæppe er fremstillet med omhu og lidenskab. Du behøver blot at kaste et enkelt blik på det elegante og levende Akbar, før du vil vide det med sikkerhed. Det sprudler af vibrerende ild- og jordlignende nuancer.

Et håndtuftet Akbar-tæppe vil høre hjemme overalt. Du kan placere det foran pejsen eller ved siden af din computer. Uanset hvor det ligger, vil tæppets varme straks oplyse rummet.

Akbar er skabt af det fineste newzealandske uld og omhyggeligt fremstillet i hånden. Dette gælder i særdeleshed for håndtuftede tæpper. Men Sukhi bruger generelt aldrig maskiner.

Akbar er en sand øjenlyst: et helt exceptionelt tæppe at byde indenfor i dit hjem. Du vil vide, at hver eneste Sukhi-tæppe er skabt af kunsthåndværkere. Vores medarbejdere får fine lønninger og gode arbejdsvilkår.

Se også: Akbar - håndknyttet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndtuftet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:håndtuftet
Produktionstid:Omkring 8 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61887432
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem