Akbar - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Er du vild med vilde og innovative farvetoner? Elsker du kompleksitet og kunstfærdighed? Så vil du også elske det håndknyttede tæppe Akbar. Tæppets betagende design gør det egnet som familiens oplagte arvestykke. Hvis du ønsker at investere i et langtidsholdbart tæppe, vil du frydes over alt det, som Akbar kan tilbyde.

Hos Sukhi er det vigtigt at give vores håndværkere det, de behøver. De vil til gengæld give os nogle af verdens mest imponerende tæpper. Det kræver en utrolig form for ekspertise at skabe et håndknyttet tæppe.

Hvert eneste Sukhi-tæppe er fremstillet i hånden på omsorgsfuld vis. Akbar-tæppet er et enestående kunstværk. Har du altid ønsket dig et tæppe, der kan blive omdrejningspunktet for en samtale? Så behøver du ikke at lede længere.

Se også: Akbar - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61913992
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem