Abdul - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Leder du efter et komplekst tæppe, som er rigt på mystik og emotioner? Vores Abdul-tæppe er et godt match til hvilken som helst form for indretning. Det vil passe ind overalt.

Abdul er holdbart ligesom alle Sukhis tæpper. Du vil se, at der er tale om et vaskeægte kunstværk, der virker helt fængslende. Mønstrene er diskrete og næsten skjulte. Kig langt og længe på det. Du vil altid kunne se noget nyt, der hidtil har været skjult for dig. Det viser tæppets kunstfærdighed.

Sukhis håndknyttede tæpper bliver altid fremstillet med stor omhyggelighed. Det kræver et imponerende talent. Vores mesterlige håndværkere fremstiller tæpper på stort set samme måde som for hundredvis af år siden. Hos Sukhi tror vi på vigtigheden af at bevare den ældgamle kunst, som tæppefremstilling virkelig er. Vi ved, at du vil komme til at elske resultatet.

Se også: Abdul - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63438848, emalloc: 62011776
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem